Ο Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας χτίζει την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της νέας χρονιάς

32

Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ανανεώνει τη συνεργασία της με  παίκτριες του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και του προπονητή βάζοντας έγκαιρα τις βάσεις για μια ελπιδοφόρα χρονιά. Η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΚΑ άνοιξε την όρεξη στους διοικούντες. 

Η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε πρώτα με την  ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Χρήστο Σκαλωμένο. Έπειτα από μία ιδιαίτερα πετυχημένη σεζόν, ο Χρήστος Σκαλωμένος θα συνεχίσει να κρατάει τα ηνία για 7η συνεχόμενη χρονιά. Στόχος είναι να οργανώσει και να αναπτύξει σταδιακά τα πλάνα του αναδεικνύοντας περαιτέρω τη φιλοσοφία του που είναι αντάξια τόσο της δικής του προπονητικής πορείας όσο και της ιστορικής βαρύτητας της φανέλας του Ιωνικού.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ভ 13 ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ ΝΕΑΣ ΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1930 Basketball Club SPALDING S ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΣ"
 
Ανανεώθηκε η συνεργασία της με την παίκτρια  Ιφιγένεια Ψωμά. Ούσα αρχηγός για 5 συνεχόμενα χρόνια, η Ιφιγένεια Ψωμά θα συνεχίσει να κυριαρχεί στη ρακέτα της ομάδας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ Α.Σ ΝΕΑΣ ΙΛΑΔΕΛΦΕ ΕΙΑΣ 1930 Basketbal Club ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΨΩΜΑ"
 
Ανανεώθηκε η συνεργασία της με την παίκτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Καλλιόπη Λέρη, η οποία αγωνίσθηκε στη θέση του Point Guard για 3 συνεχόμενα χρόνια, η Καλλιόπη Λέρη θα συνεχίσει να οργανώνει αποτελεσματικά την ομάδα μέσα από τη δημιουργία και το σκοράρισμα.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, μπάλα και κείμενο
 
Η τελευταία μέχρι σήμερα ανανέωση συνεργασίας αφορά την  παίκτρια του γυναικείου τμήματος μπάσκετ Αλεξάνδρα Τζιώλου, η οποά είναι μέλος των ακαδημιών από το 2010, θα συνεχίσει να στηρίζει το γυναικείο για 7η συνεχόμενη χρονιά υπερασπίζοντας κάθε άμυνα και απειλώντας από μακριά.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ ΝΕΑΣ ΑΔΕΛΦΕΙΑΣ 1930 Baske ball lub Want ΕΣΚΑ SHESO BA ΑΝΑΝΕΩΣΗΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΖΙΩΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΙΩΛΟΥ"
 
 
 
Η αποστολή των κορασίδων του Ιωνικού ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας ταξίδεψε αυτό το διήμερο, 27 και 28 Απριλίου, στα Μέθανα για να δώσει έναν φιλικό αγώνα με τον Αθλητικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Μεθάνων.
Υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Άγγελου Κούκη και της προπονήτριας του ΑΕΣ κ. Ματίνας Γεωργίου.
Εν συνεχεία των διακοπών του Πάσχα, αυτό το ταξίδι προσέφερε στα κορίτσια και των δύο ομάδων, αλλά και σε όσους τα συνόδευσαν, μία επιπρόσθετη δόση ξεγνοιασιάς.
Τα κορίτσια έπαιξαν με την ψυχή τους, διασκέδασαν, γνωρίστηκαν και φυσικά δεν έλειψαν και τα παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα.
Ο Ιωνικός ευχαριστεί τον σύλλογο για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία του!