Μέχρι και διασυνοριακά προβλήματα δημιούργησε η διοίκηση Γιάννη Βούρου στο Κάτω Κουκλάκι. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων Κυριακή 17/4.

157

 

Μετά την γνωστή απόφαση κατά πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας να παραχωρήσει ελεύθερο κοινόχρηστο χώρο 498 τ.μ. στην Ιερά Μητρόπολη ΙΦΗΧ για τοποθέτηση προκατασκευασμένου μικρού ναού επί των οδών Λ. Κατσώνη και Ζ. Παπαντωνίου στη Ν Χαλκηδόνα ποικίλες είναι οι αντιδράσεις.

Εκτός από τις παρατάξεις ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που ψήφισαν κατά και εξέδωσαν σχετικές ανακοινώσεις έχουμε αντίδραση από  κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι προανήγγειλαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Κυριακή 17 Απριλίου.

Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μητρόπολη και ο Γιάννης Βούρος κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα, με τους χειρισμούς των, παραβλέποντας την αναγκαία συνθήκη ότι επιθυμίες της Ιεράς Μητρόπολης πρέπει να τυγχάνουν διαβούλευσης και μέγιστης καθολικής αποδοχής έτσι ώστε να μην διχάζουν τους πολίτες.

Δεν έφταναν όλα αυτά έχουμε και την αντίδραση του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, ο οποίος προχώρησε σε τοποθέτηση δικής του πινακίδας στον συγκεκριμένο ελεύθερο χώρο προς οικοδόμηση.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ Ι.ΝΑΟΥ