Κυριακή, 3 Απριλίου η δράση Χωρίς Μεσάζοντες, στον πεζόδρομο του Άλσους

82

 

Αλληλέγγυα Δράση Καταναλωτών

Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας

                                                                                            Ν.Φιλαδέλφεια 31 Μαρτίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

57η δράση ‘’ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ’’

 

Την Κυριακή, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022, θα πραγματοποιηθεί η 57η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, (Χωρίς Μεσάζοντες), στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00πμ – 14μμ. Κανονικά όπως κάθε ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

Από τους παραγωγούς θα μπορείτε να προμηθευτείτε πάντα φρέσκα και καλής ποιότητας εποχιακά προϊόντα, συμβατικά, βιολογικά και παραδοσιακά (από Διάφορες περιοχές της Ελλάδας), αλλά και βότανα όπως και μυρωδικά και Γεύσεις Ανατολής. Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα συγκεντρώνονται προϊόντα από παραγωγούς και πολίτες, όπως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων πολιτών, αλλά και Δημοτών μας, μέσω της λειτουργίας των Κοινωνικών Παντοπωλείων και του Φαρμακείου του Δήμου.

Δυστυχώς στα δύσκολα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ που βιώνουμε τελευταία,(ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ), προστέθηκε και το σοβαρό θέμα του ΠΟΛΕΜΟΥ!!!! Μπροστά σε αυτό το τραγικό γεγονός, όπου δεν υπάρχουν ποτέ νικητές και ηττημένοι, τουλάχιστον στους ΛΑΟΥΣ των εμπλεκομένων χωρών, το ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!!!! Να βρεθεί πεδίο λογικής συνεννόησης και ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΙΡΗΝΗΣ!!!!

Δεν θα μπούμε στη λογική ποιος φταίει λιγότερο ή περισσότερο…. Ο καθένας έχει άποψη και μπορεί να κρίνει…. Όπως έχει πει ο ΜΠΡΕΧΤ:

“ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..”!!!

Όμως υπάρχουν αθώα θύματα, πολίτες, νέοι, γέροι, παιδιά, στρατιώτες, καταστροφή του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, μνημείων, αυτών των πόλεων που μάλιστα από την αρχαιότητα αλλά και μετά, έχουν πολύ έντονο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ακόμα και σήμερα!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….

Εμείς εδώ στο Δήμο μας ως ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι μπροστά σε αυτή την  ανθρωπιστική κρίση….. Όπως άλλωστε πράξαμε παλιότερα και με τους πρόσφυγες από άλλα Ανατολικά κράτη. Γιατί Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ….

ΚΑΛΟΥΜΕ κάθε Δημότη, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, να συμβάλλει στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ είδη και ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ),ώστε να παραδοθούν μέσω ΤΗΣ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” στους δικαιύχους.

Να σταματήσει ΤΩΡΑ ο πόλεμος!!! ΕΙΡΗΝΗ σε ΟΛΟΥΣ τους ΛΑΟΥΣ.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών Ν.Φ.- Ν.Χ. .