Εγκαίνια στα εστιατόρια και cafe του γηπέδου της ΑΕΚ στις 5 Αυγούστου

Το ρεπορτάζ του συνδρομητικού ηλεκτρονικού περιοδικού «Hotel and Restaurant Daily» έχει κάνει αναφορά για το επίσημο άνοιγμα εγκαταστάσεων εστίασης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

145

Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ προχωράνε με γοργό ρυθμό. Ο περιβάλλον χώρος κυρίως αυτός πάνω από την υπογειοποίηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εργασιών ενώ αναμένεται να αρχίσουν και οι εργασίες για τα λοιπά συνοδά έργα και τους πεζοδρόμους πέριξ της ΑΕΚ. Έχει αρχίσει και η διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου ενώ ταυτόχρονα εκτελούνται έργα στο γήπεδο κυρίως ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Το κτίριο των μουσείων και του εστιατορίου βρίσκεται στο στάδιο ολοκλήρωσης με συνέπεια να φαίνεται λογική η είδηση ότι στις 5 Αυγούστου θα εγκαινιαστούν οι εγκαταστάσεις αυτές.

Μάλιστα το ίδιο ρεπορτάζ σημειώνει πως ο όμιλος εστιατορίων «Nice n easy», αναλαμβάνει το κομμάτι της εστίασης (καφέ, μπαρ, κυλικεία) στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο όμιλος που παραμένει ο πρωτοπόρος στην κατηγορία healthy-gourmet στην Ελλάδα από το 2008, όταν άνοιξε το πρώτο “nice n easy” εστιατόριο στην Αθήνα, αναλαμβάνει όλη την εστίαση του ολοκαίνουργιου γηπέδου, που περιλαμβάνει ένα εστιατόριο 500 θέσεων, ένα cafe 300 θέσεων, 6 μπαρ και 18 κυλικεία.