Γνωστός στις αρχές ο συλληφθείς ως βιαστής, σχόλιο του Δικτύου Γυναικών Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας

Έφτασε πριν λίγο στο δικαστήριο για να απολογηθεί ο 31χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 18χρονη, την οποία ξεγέλασε μέσω μιας αγγελίας για babysitter.

147

Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο δράστης την προσέγγισε μέσω Facebook με την πρόφαση οτι ψάχνει baby sitter και μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων κατάφερε να την πείσει να μεταβεί την Κυριακή 20/3 σε διαμέρισμα στην οδό Αναγεννήσεως της Νέας Φιλαδέλφειας προκειμένου να συζητήσουν για την πρόσληψή της, ως νταντά του παιδιού του. Δυστυχώς όμως για αυτόν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, τον κατέγραψαν να φεύγει τρέχοντας αμέσως μετά την πράξη.

Η 18χρονη ενημέρωσε άμεσα τις αρχές, ενώ υποβλήθηκε σε εξέταση από ιατροδικαστή, που επιβεβαίωσε την φρικιαστική πράξη. Το θύμα μετά το εφιαλτικό σκηνικό που βίωσε, βρήκε τη δύναμη και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 31χρονου βιαστή της με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση των αρχών.  Αφού η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή από το προφίλ του στο facebook, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του στην οδό Τσαμαδού στον Πειραιά αφού προηγουμένως εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την Εισαγγελία. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο βιαστής της 18χρονης είναι σεσημασμένος.

Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις βιασμού ανυποψίαστων κοριτσιών από τον ίδιο

Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα άλλα στοιχεία που να  συνδέουν τον συλληφθέντα με τη Νέα Φιλαδέλφεια, έκτος από το ότι το διαμέρισμα  είναι στην οδό Αναγεννήσεως. Το Δίκτυο Γυναικών Ν Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας σχολιάζοντας στο διαδίκτυο  το γεγονός θέτει ευθέως το ζήτημα της ασφάλειας γράφοντας: “Ακούς ειδήσεις, συγκλονίζεσαι με κάποιες από αυτές , αλλά τις νοιώθεις κάπου μακριά, οπότε νοιωθεις ασφαλής”.

Και ξαφνικά…