Καταγγέλλουν κακή χρήση από εξωσχολικούς φορείς του σχολικού γυμναστηρίου ‘Απόστολος Κόντος”

Με κοινή επιστολή οι σύλλογοι γονέων 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας ενημερώνουν το Δήμο για σοβαρά προβλήματα από τη χρήση του σχολικού γυμναστηρίου "Α. Κόντος" από εξωσχολικούς φορείς. Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Α Γούλας και Ε. Παπαλουκά ζητούν το θέμα να τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

140

Προς
τον Δήμαρχο Γ. Βούρο
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Κανταρέλη
τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τ. Κωνσταντινίδη
τον Πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής

Παρακαλούμε να κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους συλλόγους διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας

Λάβαμε επιστολή των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας με θέμα την κακή χρήση του σχολικού γυμναστηρίου και τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή για τους μαθητές των δύο σχολείων.
Παρακαλούμε να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, κι επιπλέον ζητάμε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να μας ενημερώσετε σχετικά με τις ενέργειές σας και να απαντηθούν τα ερωτήματα που τίθενται στην επιστολή.

Με εκτίμηση,

Οι Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Αλέκος Γούλας
Ευτυχία Παπαλουκά

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (σημ.: Οι φωτογραφίες δεν είναι ευκρινείς διότι είναι σε φωτοτυπία)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-2ου ΛΥΚΕΙΟΥ Ν.Φ.