Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων από Α/Κ Καλυφτάκη,πιθανά χιόνια αύριο μέσα στην Αθήνα

Στην Αττική σήμερα Τετάρτη οι συννεφιές θα αυξηθούν μέσα στην ημέρα και θα πέσουν χιόνια από αργά το βράδυ στη γύρω ορεινή και ημιορεινή ζώνη αλλά και στα βόρεια προάστια ενώ αύριο Πέμπτη 10/3/22, προβλέπεται ότι θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.

191
Ο κόμβος Καλυφτάκη στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας

Χιόνια  φέρνει η νέα κακοκαιρία Φίλιππος που απελαύνει από σήμερα στην Ελλάδα.

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω εκδήλωσης Έκτακτων Καιρικών Φαινομένων τίθεται, σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για  διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και ειδικότερα από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Παράλληλα σύμφωνα με Ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, τίθεται σε ισχύ διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., και ειδικότερα από τον Σταθμό Διοδίων Θήβας (93ο χλμ) έως και την περιοχή του Μαρτίνου-όρια με Ν. Φθιώτιδας (121ο χλμ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ενώ υποχρεωτική καθίσταται και η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για όλα τα οχήματα.

Η Νέα Οδός παρακαλεί όλους τους οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας και σημειώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων.

Υπενθυμίζει δε, ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας φέρνει η νέα κακοκαιρία Φίλιππος που απελαύνει από σήμερα στην Ελλάδα.

Σε κλοιό κακοκαιρίας η Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με χιόνια να πέφτουν στη βόρεια και Δυτική Ελλάδα, όπου έκλεισαν δρόμοι και σχολεία. Τις επόμενες ώρες, ωστόσο, το χειμωνιάτικο σκηνικό θα μεταφερθεί και προς την Αθήνα, όπου να χιονίζει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.