Χωρίς ρεύμα για ώρες συνοικίες στο Δήμο Ν Φιλαδέλφειας Ν Χαλκηδόνας – Ανοιχτές οι κεντρικές οδοί – Κίνδυνος παγετού

    Πάνω από οκτώ ώρες συνοικίες στη Ν Φιλαδέλφεια και στη Ν Χαλκηδόνα έμειναν χωρίς ρεύμα . Μικροβλάβες υπάρχουν ακόμη και τώρα για τις οποίες έχει επιληφθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Η Λ. Δεκελείας και η οδός Πίνδου είναι ανοικτές . Τα προβλήματα παραμένουν στις μικρότερες οδούς με την πτώση δέντρων και τον κίνδυνο να παγώσει το χιόνι στο οδόστρωμα.

    144

     

    Πάνω από οκτώ ώρες συνοικίες στη Ν Φιλαδέλφεια αλλά και στη Ν Χαλκηδόνα έμειναν χωρίς ρεύμα, οι βλάβες αποκαταστάθηκαν μετά τις τρεις το πρωί σήμερα . Μικροβλάβες υπάρχουν ακόμη και τώρα για τις οποίες έχει επιληφθεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Η Λ. Δεκελείας  και η οδός Πίνδου είναι ανοικτές για την κυκλοφορία των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες, η δε κίνηση των πεζών είναι προβληματική και επικίνδυνη διότι πραγματοποιείται στο οδόστρωμα και όχι στα πεζοδρόμια που είναι καλυμμένα με χιόνι. Προβλήματα παραμένουν στις μικρότερες οδούς με την πτώση δέντρων και τον κίνδυνο να παγώσει το χιόνι στο οδόστρωμα.

    Παρότι το προσωπικό των ΟΤΑ έχει εξαιρεθεί από την σημερινή αργία, σύμφωνα με δήλωση σήμερα το πρωί στον Κώστα Κακάτσο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Κουτσάκη,  η προσέλευση στην εργασία, για διαφόρους λόγους, είναι περιορισμένη, με προφανή  συνέπεια στις υπηρεσίες και κυρίως στη ρίψη αλατιού και απομάκρυνση πεσμένων δέντρων και κλαδιών, εργασίες που οι εργαζόμενοι καλούνται να φέρουν σε πέρας μέσα σε αντίξοες συνθήκες