Συγκάτοικο στην πρώτη θέση απέκτησε ο Άτταλος μετά την ήττα 1-0 από τον Αθηναϊκό

21

Απόρροια της κακής εμφάνισης του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας ήταν η ήττα με 1-0 από τον Αθηναϊκό εκτός έδρας με γκολ του Κοντού στο 28′. Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό δεν στέρησε την πρώτη θέση στον Άτταλο αλλά έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη να έχει συγκάτοικο πλέον στην κορυφή τον Χολαργό και να βρίσκεται στο +2 από τη Νέα Ιωνία, η ο ποία έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στην κορυφή αφού δεν μπόρεσε να διασπάσει την μαζική άμυνα του Αστέρα Ζωγράφου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στο 17′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για τον Αθηναϊκό γκολ του Δρόση, ενώ στο 30′ η ομάδα του Βύρωνα είχε δοκάρι με σουτ του Κατσούλα. Στο 11′ ο Αθηναϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Σέχι.

Στο 87′ ακυρώθηκε ως επιθετικός φάουλ το γκολ του Ταμπάκη για τον Άτταλο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Ρούμπας, Κατσαούνος, Βασιλείου, Κατσούδας, Δρόσης, Μαυρομματάκης, Σέχι (50′ Φούρλας (61′ Λεβέντης), Κατσούλας, Βουλτσίδης (90′ Ταρσαναλής), Μπαλατσούρας, Κοντος.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας (46′ Καραγιάννης), Στεφανής (46′ Αγοραστός), Κωτσαλάς, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Κουϊμελής (30′ Μιράκα), Κοβάνης, Αγκόλι, Δήμος.