Εγκρίθηκαν τα αρχιτεκτονικά για το κατάστημα του Σκλαβενίτη (πρώην Renault) στην εθνική οδό

790

Το εν λόγω ακίνητο, επί της εθνικής οδού, έλαβε μόλις χθες την έγκριση της αρχιτεκτονικής μελέτης από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή του. Το ακίνητο πριν περάσει στην ιδιοκτησία Σκλαβενίτη από την τράπεζα ήταν ιδιοκτησία του   Αλέξανδρου Μανιατόπουλου που είχε την  αντιπροσωπεία Renault.

Τι αλλαγές θα γίνουν στην Υπεραγορά Σκλαβενίτη

Προβλέπεται η αλλαγή σε χρήση υπεραγοράς στο ισόγειο και Α΄ όροφο, γραφεία στον ημιώροφο, μηχανολογικούς χώρους και αποθήκη στο υφιστάμενο υπόγειο. Ακόμη, προστίθεται υπόγειος χώρος στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι επάνω από τμήμα του υφιστάμενου υπογείου. Οι χώροι στάθμευσης προβλέπονται στο δώμα, στα υπόγεια και στον περιβάλλοντα χώρο. Για την πρόσβαση στο δώμα και το υπόγειο, προβλέπονται νέες ράμπες κυκλοφορίας οχημάτων πελατών.

Τέλος, στο δώμα του κτιρίου κατασκευάζεται σκίαστρο, σε τμήμα των θέσεων στάθμευσης. Στην οροφή της κατασκευής τοποθετούνται φωτοβολταϊκές συστοιχίες και σε καθορισμένα σημεία του δώματος προβλέπεται φύτευση με χαμηλούς θάμνους και αρωματικά φυτά.

Το ακίνητο της Ρενό στη Ν. Φιλαδέλφεια είχε βγει στο “σφυρί” 8/9/2021 με επισπεύδουσα την Cepal Hellas και τιμή πρώτης προσφοράς στα 4.050.000 ευρώ. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός είχε ως αποτέλεσμα  το ακίνητο να κατακυρωθεί  στο ποσό των 11.200.585 ευρώ, δηλαδή αυξημένο κατά 177%.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ