Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια – Κλειστή η οδός Θεσσαλονίκης 11,12,18 και 19 Ιανουαρίου

241
Τομές στο οδόστρωμα της οδού Θεσσαλονίκης

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, αφορούν διερευνητικές τομές για την επιβεβαίωση των θέσεων των δικτύων επί της οδού Θεσσαλονίκης, σήμερα 11 και αύριο 12/1/2022, (και με εναλλακτικές ημερομηνίες την 18 και 19/1/2022) και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε όλο το πλάτος της οδού Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τρωάδος και Κυκλάδων.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται, ως εξής:

  • Για τα οχήματα που κινούνται από την οδό Τρωάδος προς την οδό Θεσσαλονίκης: Δεξιά Βυτίνης – αριστερά Κυκλάδων – Θεσσαλονίκης.
  • Για τα οχήματα που κινούνται από την οδό Θεσσαλονίκης προς την οδό Κυκλάδων: Δεξιά Τρωάδος – αριστερά Βυτίνης – αριστερά Κυκλάδων – Θεσσαλονίκης.
  • Για τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Λαμία): Μέσω των οδών Λαχανά, Νικ. Πλαστήρα και Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου.

Ένα μικρό δείγμα ότι κάτι αρχίζει να κάτι να κινείται στην εργολαβία για το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρά, ωστόσο το οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν σοβαρά μελετητικά προβλήματα στο έργο τα οποία η εργολήπτρια εταιρεία προσπαθεί να τα επιλύσει, διαδικασία η οποία επιβραδύνει τις κατασκευαστικές εργασίες.

Παράκαμψη στην οδό Τρωάδος

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ