Δομή της Εκκλησίας που φιλοξενεί προσφυγόπουλα ευχαριστεί τον Άτταλο

75

Ο φορέας ”ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” ο οποίος ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος, ευχαριστεί με δημόσια ανακοίνωση του τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας για την αποδοχή και προπόνηση 10 προσφυγόπουλων φιλοξενούμενων στις εν λόγω δομές. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση φορέα αναφέρει:

”H ενίσχυση των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων εκτός των δομών αναδεικνύεται ως μια από τις βασικές προτεραιότητες μας για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας και ιδιαίτερα τον κ. Τζέλη Ιωάννη, πρόεδρο της ομάδας και όλο το προπονητικό προσωπικό για την αποδοχή και προπόνηση 10 παιδιών που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας μας”.

Να σημειώσουμε ότι στην διοικούσα επιτροπή του ”ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ” βρίσκονται  σημαίνοντες Ιεράρχες της Εκκλησίας καθώς Πρόεδρος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, Αντιπρόεδρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ Γενικός Διευθυντής του φορέα είναι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Παντελεήμων Παπασυνεφάκης.