Κάνω τις αγορές μου από τα μικρά καταστήματα της περιοχής. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον

Πριν κάνουμε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές μας, ας σκεφτούμε και ας συνειδητοποιήσουμε ότι τα καταστήματα θα επιβιώσουν μόνο με την στήριξή μας.

64

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τα καταστήματα  της πόλης μας βρίσκονται σήμερα σε οριακό σημείο, δεν είναι μόνο η μείωση του τζίρου είναι και τα αυξημένα έξοδα με πρώτο αυτό της ηλεκτρικής ενέργειας

Η πανδημία, σε συνδυασμό με τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, τις επιστρεπτέες προκαταβολές, τις ασφαλιστικές εισφορές, τους μισθούς των εργαζομένων και τις σημαντικές ελλείψεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ψηφιακές ικανότητες, συνεχίζουν να προκαλούν δραματική μείωση του τζίρου τους, έλλειψη ρευστότητας και τις απειλούν με λουκέτο.

Στις μικρές κοινωνίες κάθε περιοχής, που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Πίσω από κάθε κατάστημα βρίσκονται εργαζόμενοι, οικογένειες και παιδιά.Κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα του τόπου μας και βοηθάμε ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι εδώ, για να ελπίζουμε για το αύριο.

Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Anazitisinews