Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου η δράση “Χωρίς Μεσάζοντες”

44

Την Κυριακή,  5  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, θα πραγματοποιηθεί η 54η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, (Χωρίς Μεσάζοντες), στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις, 8.00 πμ – 14.00 μμ.

 Κανονικά όπως κάθε ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!

 Με την ΠΑΝΔΗΜΙΑ  να πλανάται απειλητικά πάνω μας, να αναπτύσσεται  δίπλα μας.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, το Δ.Σ. Της Α.Δ.Κ.,  έχει  λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης, σε συνεργασία με τους παραγωγούς,  για τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών – καταναλωτών, των παραγωγών και όλων όσων είναι υπεύθυνοι για την λειτουργία της αγοράς.                                                           

 ***Αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά, για την αποφυγή μετάδοσης, του  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΙΟΥ, και τις απανωτές μεταλλάξεις του.

Θα μπορέσετε να προμηθευτείτε πάντα  φρέσκα και καλής ποιότητας,  εποχιακά προϊόντα,  συμβατικά,  βιολογικά, και  παραδοσιακά, (από πολλές περιοχές της Ελλάδας ), αλλά και μυρωδικά και γεύσεις  Ανατολής.

*Κατά τη διάρκεια της δράσης, θα συγκεντρώνονται προϊόντα από παραγωγούς και πολίτες, όπως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,  για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων πολιτών, αλλά και δημοτών μας, μέσω της λειτουργίας, των Κοινωνικών Παντοπωλείων και  του Φαρμακείου του Δήμου.

Η επόμενη δράση, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ  6  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2022!

 

***  Πολλές ευχές  για τις δύσκολες γιορτές που έρχονται, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ  για τη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ , με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και ΕΛΠΙΔΑ  σε όλους όσους μάχονται για την ΥΓΕΙΑ τους και τους δικούς τους!   Αλλά και σε αυτούς που ΞΕΚΙΝΟΥΝ μια ΝΕΑ ΖΩΗ, σε άγνωστους  και αφιλόξενους  ΤΟΠΟΥΣ!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

                                                                                                

                                                      ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                Της  Αλληλέγγυας  Δράσης   Καταναλωτών Ν. Φ.  –  Ν. Χ.

ΠΗΓΗΔΗΜΟΣ