Περιοδεία του βουλευτή Γ. Κουμουτσάκου στη Ν. Φιλαδέλφεια

Η Τοπική οργάνωση της Ν.Δ. με δελτίο τύπου ενημέρωσε για την περιοδεία του βουλευτή Γ. Κουμουτσάκου στη Ν. Φιλαδέλφεια και τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Γ. Βούρο όπου ενημερώθηκε για όλα τα τοπικά προβλήματα και δεσμεύθηκε για προσπάθεια επίλυσής τους.

26
 
Χτες, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε περιοδεία του Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών της ΝΔ και πρώην Υπουργού κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στην Νέα Φιλαδέλφεια, μετά των συνεργατών του και κλιμακίου της Τοπικής μας Οργάνωσης, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιάννη Τομπούλογλου και τα Μέλη του Δ.Σ. Χάρη Τσούλα, Κώστα Νικολακόπουλο, Γιάννη Λουκιδέλη, Παναγιώτη Αθανασόπουλο, Γιώργο Κοτταρά και την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Μάρθα Πουλή.
 
Επισκεφθήκαμε το Κέντρο Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο και συνομιλήσαμε με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό.
 
Στη συνέχεια μεταβήκαμε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή Ασφαλείας και τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος. Εν συνεχεία έγινε επίσκεψη στα ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας και στα ΕΛΤΑ Νέας Φιλαδέλφειας. Καταληκτικά, έγινε επίσκεψη στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και στο Γραφείο Δημάρχου.
Μαζί μας έδωσαν το παρών η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών κα Σοφία Αλυμάρα και ο επιχειρηματίας κ. Στέφανος Γατσούλης.
Ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος ενημερώθηκε για όλα τα τοπικά προβλήματα σε κάθε φάσμα και δεσμεύθηκε για προσπάθεια επίλυσής τους.
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ