Ρένα Δούρου: Ευθύνες σε Πατούλη και Υπ. Ανάπτυξης για την υποχρηματοδότηση της υπογειοποίησης στο γήπεδο της ΑΕΚ

Δικαιολογημένα φαίνεται να είναι αναστατωμένος ο κόσμος της ΑΕΚ μετά τα δημοσιεύματα περί διακοπής εργασιών στο έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας» .

101

 

Έχει κάθε λόγο λοιπόν να ανησυχεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Σε αυτόν τον κόσμο οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο Περιφερειάρχης Αττικής με επιχειρήματα και όχι με «μαγκιές». Να μη μπερδεύεται και να μην μπερδεύει λοιπόν ο κ. Πατούλης. Εξηγήσεις οφείλει να δώσει τεκμηριωμένα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, στον Ερασιτέχνη και στον λαό της ΑΕΚ. Αυτά αναφέρει η πρώην Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου σε σημερινή της ανακοίνωση.

Χαρακτηριστική λεπτομέρεια της ανακοίνωσης είναι ότι τα βέλη της Ρένας Δούρου δεν κατευθύνονται μόνο κατά του Γ. Πατούλη αλλά και κατά του Υπουργείου Ανάπτυξης σχολιάζοντας ότι ενώ το έργο απαιτεί 14,5 εκατ. ευρώ αφού από τον  Προϋπολογισμό του που ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ και έχει πληρωμένες δαπάνες μόλις 5,5 εκ. ευρώ ενέκρινε για το έτος 2021 και μόνο μόλις 1,7 εκ.  Ευρώ!!!

Υπενθυμίζεται ότι το έργο σύμφωνα με την τελευταία παράτασή του θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τις 9.11.2021 δηλαδή σε ένα μήνα!!! Πράγμα αδύνατον για όσους έχουν επισκεφθεί έστω και από απόσταση το έργο της υπογειοποίησης, την δε μη πληρωμή του 11ου λογαριασμού στην εργολήπτρια εταιρεία είναι ενδεχόμενο να την ακολουθήσουν και άλλοι.

ΔΟΥΡΟΥ ΔΤ_ΔΖ_ΓΗΠΕΔΟ_ΑΕΚ_8.10.21