Με μεγάλη επιτυχία οι αγώνες αλληλεγγύης από τον Άτταλο

37

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη την Κυριακή 26/9 το ολοήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Άτταλος με σκοπό την ενίσχυση σχολείων της Β. Εύβοιας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος, τα τμήματα της Ακαδημίας, ομάδες γονέων του συλλόγου και ομάδες δημοτών της πόλης, με κόστος συμμετοχής 3 ευρώ προκειμένου με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν να αγοραστεί αθλητικό υλικό για τα πληγέντα σχολεία.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Αττάλου Γιάννη Τζέλη ο οποίος μας ανέφερε για την δράση: ”Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του συλλόγου αλλά και όλους τους συμμετέχοντες που αγκάλιασαν με θέρμη αυτή την δράση και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της. Ο Άτταλος από την φιλοσοφία του ως ποδοσφαιρική ομάδα δεν περιορίζεται απλά στο αγωνιστικό κομμάτι και τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά απ αυτό, αλλά προσπαθεί πάντα στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να μπολιάσει τα παιδιά του μέσα από τέτοιες δράσεις με αξίες ζωής όπως η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη προσφέροντας συνάμα έμπρακτη βοήθεια εκεί που υπάρχει ανάγκη. Φυσικά, τέτοιου είδους ενίσχυση προς τους πληγέντες θα πρέπει να έχει επικουρικό χαρακτήρα και απλά να προστίθεται σε αυτό που η πολιτεία έχει χρέος να κάνει για τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται”.