Δήλωση με νόημα του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Λ. Γεωργαμλή

176

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή με την οποία διαψεύδει έμμεσα  αναφορές που σχετίζονται με την ύπαρξη τυχόν διαφωνίας του με τον Δήμαρχο Γ. Βούρο για το θέμα του οδοφωτισμού, οι οποίες τον οδήγησαν στην παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαπιστώνεται επομένως, παρά τα δημοσιεύματα, ότι ταυτίζεται πλήρως με τις επιλογές του Γ. Βούρου για τον διαγωνισμό των 3,7 εκατ. ευρώ, παρά το ότι το θέμα έχει λάβει κοινοβουλευτική διάσταση. Αναλαμβάνοντας δε, μετά τις ανακατατάξεις και τις ισορροπίες στις διοικητικές θέσεις στο συνδυασμό του Γ. Βούρου, ως πολιτικός προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας θα κληθεί να υλοποιήσει το έργο, αν και εφόσον ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί και υπογραφεί η σχετική σύμβαση μετά τον προσυμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Το περιεχόμενο της επιστολής αναφέρει:

“Σε συνέχεια της ανάληψης προ ημερών των νέων καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και δεσμεύομαι στον ίδιο καθώς και στους συμπολίτες μου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να φανώ αντάξιος του αξιώματός μου.

Οφείλω να ευχαριστήσω επίσης τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και να ζητήσω συγγνώμη για τυχόν λάθη που έγιναν στη θητεία μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, γνωστοποιώντας τους πως δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση από τη μεριά μου και να ευχηθώ καλή θητεία στο νέο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Κανταρέλη.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους της Τεχνικής Υπηρεσίας που με καλοδέχτηκαν και με ενημέρωσαν για όλα τα τρέχοντα θέματα της υπηρεσίας και κυρίως τη Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ελένη Σγουράκη καθώς και τον Υπεύθυνο του Τεχνικού Συνεργείου κ. Χρήστο Κίτσιο.

Τέλος, να ευχηθώ από τη μεριά μου καλή συνέχεια στο έργο των Αντιδημάρχων κ.κ. Κουτσάκη, Γραμμένο, Κωνσταντινίδη, Λέκκα και καλή αρχή στον κ. Μπερδέση”.

Νέα Φιλαδέλφεια, 15/09/2021

Με εκτίμηση,

Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών