Με Ελευθερία Αρβανιτάκη αρχίζει αύριο στη Λίμνη 20.30 ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2021, πλήρες πρόγραμμα (video)

Ο πολιτιστικός Σεπτέμβρης και οι "Μνήμες Μικράς Ασίας" 2021 γίνονται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής - Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας.

54

Ο πολιτιστικός Σεπτέμβρης και οι “Μνήμες Μικράς Ασίας” 2021 έρχονται και οι αρμόδιοι μας ενημερώνουν:

Ο Υπεύθυνος Πολιτισμού και Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, Ηλίας Γκρίντζαλης ανέφερε: «Ο Δήμος μας φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στην πολιτιστική δράση του Λεκανοπεδίου. Με αρωγό την Περιφέρεια Αττικής καταθέτουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα με καταξιωμένα καλλιτεχνικά σχήματα της μουσικής και του θεάτρου και πολιτιστικά προϊόντα υψηλού επιπέδου. Ξεχνάμε τα βράδια του εγκλεισμού, τηρούμε όλοι με προσοχή τους υγειονομικούς κανόνες και σας καλωσορίζουμε!».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Όπως πράξαμε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, σε στενή συνεργασία με το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου μας, δουλεύοντας με όρεξη και μεράκι, προσπαθούμε να δώσουμε ξανά ζωή στις δημοτικές πολιτιστικές υποδομές της πόλης μας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας ποιοτικές ανάσες ψυχαγωγίας, ξεφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο έστω για λίγο από τις έγνοιες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Με χαρά λοιπόν καλώ όλους τους συμπολίτες μας να περάσουν μαζί μας αυτές τις όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές. Σας περιμένουμε…!».

*Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με την εφαρμογή των κανόνων που ορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. 

 Για την αποφυγή συνωστισμού παρακαλούμε να προσέρχεστε στο χώρο των εκδηλώσεων τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξή τους και να ακολουθείτε τις οδηγίες των διοργανωτών. 

 Η χρήση της μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως την αποχώρηση.

Σημείωση: Η εκδήλωση με την θεατρική παράσταση ” Η εφημερίς των κυριών” στις 19.9 και η εκδήλωση με τον Διονύση Τσακνή στις 20.9 φαίνεται ότι ματαιώθηκαν σύμφωνα  με τις 493/2021 και 494/2021 αποφάσεις αντιδημάρχου αντίστοιχα για διαδικαστικούς λόγους.