Σημαντικά έργα που καθυστερούν ξέχασαν να συζητήσουν Βούρος – Πατούλης

51

Η συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/8/21, όπου συζητήθηκαν τα έργα υπογειοποίησης και γηπέδου ΑΕΚ αλλά  και προτάσεις νέων έργων.

Η συνάντηση είχε περισσότερο επικοινωνιακό χαρακτήρα και λιγότερο ουσιαστικό για την πορεία των έργων που γίνονται είτε πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στην πόλη μας, δεν εξηγείται αλλιώς η μη αναφορά από πλευράς του Δημάρχου στις καθυστερήσεις που υπάρχουν στην ολοκλήρωση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και στην καθυστέρηση εδώ και τρεις μήνες της έναρξης εργασιών για το αντιπλημμυρικό έργο στην οδό Σκρα. Καμία επίσης αναφορά δεν έκανε ο Περιφερειάρχης για τις καθυστερήσεις στα δύο αυτά σημαντικά έργα, στην ωρίμανση των οποίων έχουν συμβάλει ουσιαστικά πολλές προηγούμενες δημοτικές αλλά και περιφερειακές αρχές.

Επί τρεις και πλέον μήνες η ανωτέρω ανάρτηση, στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου, μας ενημερώνει για την υπογραφή της σύμβασης για το συγκεκριμένο αντιπλημμυρικό έργο. Στα δελτία τύπου που εξέδωσαν οι Βούρος και Πατούλης καμία αναφορά στην καθυστέρηση αυτού του έργου δεν βρήκαν να πουν.

Έχουν ευθύνη αμφότεροι για την καθυστέρηση και την λειψή ενημέρωση των κατοίκων, που τόσα χρόνια περιμένουν να υλοποιηθεί αυτό το έργο. Οι τρεις μήνες που χωρίζουν τις δύο φωτογραφίες επέδρασαν μόνο στις ενδυματολογικές επιλογές των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης αλλά όχι στην πρόοδο του έργου της οδού Σκρα.

Για δε το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο, πρόκειται για  έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, ο αρχικός χρόνος παράδοσης είναι ο Σεπτέμβριος του 2021 ενώ οι εργασίες σήμερα είναι πολύ πίσω ακόμα αρκεί κάποιος να επισκεφθεί το εργοτάξιο της Λ. Δεκελείας.