Γιατί άραγε ο Γ. Βούρος κρύβει τα νομικά προβλήματα που διαπιστώθηκαν στην συνάντηση με τον Γ. Πατούλη; Ποια έργα αφορούν;

Συνάντηση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/8/21, όπου συζητήθηκαν έργα και προτάσεις νέων έργων

66

Η πορεία των εργασιών υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και του γήπεδου της ΑΕΚ, αλλά και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών και αθλητικών δομών του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο.

Η ανησυχία και των δύο, για την εντός χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης των έργων, για τα οποία έχουν ευθύνη ειναι πρόδηλη.  Τόσο στο δελτίο τύπου της Περιφέρειας Αττικής όσο και στην ανάρτηση στην σελίδα του Δήμου στο facebook είναι πασιφανής η προσπάθεια και των δύο να διαβεβαιώσουν ότι όλα πηγαίνουν καλά και τα συγκεκριμένα έργα προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς, χωρίς να αναφέρουν βέβαια λεπτομέρειες !!!

Εκτός από τα έργα υπογειοποίησης και γηπέδου συζητήθηκαν και άλλα τοπικά θέματα όπως ΚΕΠ Υγείας και λοιποί αθλητικοί χώροι με το δελτίο τύπου της Περιφέρειας να αναφέρει συγκεκριμένα:

Προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι στην αντίστοιχη παράγραφο της ανάρτησης του Δήμου στο facebook έχει παραληφθεί το σημείο που αναφέρει η ανακοίνωση της περιφέρειας ” με την προϋπόθεση ωστόσο να προηγηθεί η διευθέτηση διάφορων θεμάτων νομικής φύσεως, από πλευράς του Δήμου”. Ποιους λόγους έχει η διοίκηση Βούρου να αποκρύπτει από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημότες την ύπαρξη θεμάτων (μήπως κωλυμάτων καλύτερα) νομικής φύσεως που πρέπει να διευθετήσει; Ποια είναι τα νομικά θέματα, επηρεάζουν άραγε και τα έργα του γηπέδου ή όχι; Η ιστορία μοιάζει σαν να πήγε ο Δήμος για μαλλί στην Περιφέρεια και βγήκε κουρεμένος.

Από την ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου στο facebook

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ F/B