“Φάρσα ή φωτογραφικό” χαρακτηρίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ τον διαγωνισμό του Δήμου για τον ηλεκτροφωτισμό καλύπτοντας την στάση του σωματείου

31

Το σωματείο εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θέλοντας να προφυλάξει τα μέλη του, που αποτελούν τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της επιτροπής παραλαβής του συγκεκριμένου διαγωνισμού, καθώς και κάθε υπάλληλο που πιθανά εμπλακεί σε αυτή τη διαδικασία, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ  ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ από κάθε διαδικασία συνεδρίασης της συγκεκριμένης επιτροπής ή κάθε άλλης διαδικασίας, που αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό για την αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με άλλους τεχνολογίας LED.

Για το θέμα αυτό η ΠΟΕ ΟΤΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταλήγει: Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.Ο.Τ.Α. στηρίζει και καλύπτει απόλυτα την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας ΦιλαδέλφειαςΝέας Χαλκηδόνας για ΑΠΕΡΓΙΑΑΠΟΧΗ των συναδέλφων από κάθε διαδικασία συνεδρίασης των Επιτροπών Παραλαβής ή κάθε άλλη διαδικασία που αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό. Κανένας συνάδελφός μας δεν θα γίνει συνένοχος στο έγκλημα ιδιωτικοποίησης του Ηλεκτροφωτισμού”.

Σημειώνουμε ότι ο διεθνής διαγωνισμός έγινε στις 10 Αυγούστου 2021 χωρίς μέχρι σήμερα, 15 μέρες μετά, ο Δήμος να έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, ορισμένες  πληροφορίες ήρθαν στη δημοσιότητα μέσα από την ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 

POE OTA 269-2021site

 

ΣΧΕΤΙΚΑ: