ΦΕΑ: Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος

24

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής, το οποίο θα ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου, με την ΦΕΑ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου εκτός έδρας τον Έσπερο Καλλιθέας. Αναλυτικά, οι ομάδες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα της πόλης μας στον μαραθώνιο των 26 αγωνιστικών, είναι: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82, ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙ, ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΝΕΟΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ – ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΑΛΑΙΜΩΝ.

Σε δηλώσεις του στην σελίδα του συλλόγου ο προπονητής Αλέξης Καρατζάς ανέφερε σχολιάζοντας την κλήρωση:

”Θα ήθελα να ευχηθώ, καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αθλητές, παράγοντες, προπονητές», δήλωσε αρχικά ο Καρατζάς και πρόσθεσε: «Να έχουμε υγεία και να καταφέρουμε φέτος να ολοκληρώσουμε τη σεζόν… Σε ό,τι αφορά την κλήρωση θα έλεγα ότι δεν έχει και τόση σημασία πότε θα παίξεις και με ποιον. Σημασία έχει μέσω της προετοιμασίας να έρθεις όσο δυνατόν πιο γρήγορα σε μια αγωνιστική κατάσταση, τέτοια ώστε να είσαι σε θέση να διεκδικήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η παρατεταμένη απραξία έχει επηρεάσει τους πάντες και θα είναι δύσκολο οι ομάδες να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα νωρίς”.
Και κατέληξε: ”Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα τελειώσουμε τη χρονιά εντός γηπέδου . Τα υπόλοιπα σε πρώτη φάση μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα”.