Επεισόδια στο άλσος

52

Επεισόδια είχαμε στο άλσος λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης όταν ομάδα 50 ατόμων που φώναζαν συνθήματα υπέρ του  Ολυμπιακού ανέβηκε με μηχανάκια στον χώρο της λίμνης και επιτέθηκε σε ανυποψίαστους πολίτες που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να τραυματιστούν. Οι νεαροί χούλιγκανς πέταξαν καπνογόνα και τράπηκαν σε φυγή πριν έρθει η αστυνομία. Από την ρίψη των καπνογόνων λίγο έλειψε  να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία  απεφεύχθη  χάρη στην άμεση επέμβαση των εργαζομένων στην πυρασφάλεια του δήμου.

Το γεγονός των επεισοδίων αυτών  έρχεται να αναδείξει την επιτακτική ανάγκη λήψης κάθε αναγκαίου μέτρου από την διοίκηση του Δήμου για την προστασία του άλσους από τέτοια και όχι μόνο, συμβάντα.

Τέλος πιστεύουμε, ότι θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν κάποιοι, να συνδέουν κάθε περιστατικό οπαδικής βίας  στην πόλη με το υπό ανέγερση γήπεδο. Η περαιτέρω αναμενόμενη αγωνιστική ισχυροποίηση της ΑΕΚ από την κατασκευή δικού της γηπέδου, θα δημιουργεί συνεχώς στους ποδοσφαιρικούς ανταγωνιστές της, την ανάγκη εύρεσης τρόπων ώστε να συντηρούνται οι εντός πόλης φωνές που τάσσονται κατά της ολοκλήρωσης του έργου, με ότι αυτό συνεπάγεται.