ΑΟΝΦ Άτταλος: Συνάντηση με τον Δήμαρχο

44

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης είχαν οι διοικούντες του Άτταλου με σκοπό την συζήτηση επί θεμάτων που αφορούν το σωματείο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Βούρο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Κωνσταντινίδη είχε την Τρίτη 20/7, αντιπροσωπεία της διοίκησης του Άτταλου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Τζέλη τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Γεωργιάδη και το μέλος του ΔΣ Θοδωρή Καϊπάνο.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου για τα οποία απαιτείται η αρωγή του δήμου για την επίλυση τους.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την επιτακτική ανάγκη αντικατάστασης του χλοοτάπητα (κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος έχει δεσμευθεί από τον περασμένο Μάρτιο) καθώς η πολύ κακή του κατάσταση πέραν των αγωνιστικών δυσχερειών που προκαλεί, δημιουργεί και αυξημένο κίνδυνο τραυματισμού στους αθλητές του συλλόγου. Οι διοικούντες του σωματείου ζήτησαν να δρομολογηθούν ει δυνατόν, οι συντομότερες γραφειοκρατικές διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου, κάτι που ο δήμαρχος δεσμεύθηκε να πράξει ώστε η ολοκλήρωση να γίνει εντός διμήνου.