Φιλοζωικός:Καλοκαιρινό παζάρι 10 & 11 Ιουλίου 2021 στο άλσος από 10πμ

Δωρεάν · Άλσος Νέας Φιλαδελφείας

59

Το Σαββατοκύριακο στις 10 και 11 Ιουλίου οργανώνεται παζάρι, στο χώρο φιλοξενίας των ζώων μας, στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου αναφέρονται τα κάτωθι:

Θα βρισκόμαστε εκεί να σας υποδεχτούμε από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ. Στο παζάρι μας θα υπάρχουν όμορφα καλλυντικά, βιβλία, είδη πετ, ρούχα και πολλές εκπλήξεις. Στο κυλικείο μας θα μπορείτε να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ , δροσερά αναψυκτικά και λαχταριστά σνακς ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε και λαχνους για τη λαχειοφόρο μας, αφού ήδη πολλοί φίλοι μας επιχειρηματιες έχουν στείλει τις προσφορές τους με μοναδικά δώρα!

Σκοπός μας είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που θα μας επιτρέψουν να βγάλουμε πέρα τους καλοκαιρινούς μήνες που πάντοτε είναι πιο δύσκολοι καθώς ο κόσμος φεύγει διακοπές και μειώνονται οι δωρεές που μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε τα καθημερινά και τα έκτακτα εξοδα που απαιιτούνται για να συνεχίζουμε τη δουλειά μας και να στηρίζουμε τα ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η συγκίνηση μας είναι μεγάλη για ένα ακόμη λόγο. Ο νέος χώρος για το καταφύγιο έχει βρεθεί, δεν έχουν όμως ακόμη ξεκινήσει οι εργασίες από τον Δήμο για τη διαμόρφωση ενός αξιοπρεπούς καταφυγίου. Παρά το γεγονός αυτό, σκεπτόμαστε ότι ίσως ετούτο είναι το τελευταίο παζάρι που θα γίνει στο μέρος που μας έχει φιλοξενήσει τα τελευταία 16 χρόνια, στο χώρο που έχει αποτελέσει το καταφύγιο για εκατοντάδες αδέσποτα πλασματα που βρήκαν ασφάλεια, περίθαλψη, αγάπη, πριν καταλήξουν ευτυχισμένα στις οικογένειες που τα υιοθέτησαν.

Απευθύνουμε σε όλες και όλους σας μια μεγάλη πρόσκληση από καρδιάς, ένα κάλεσμα αγαπης. Ελάτε για άλλη μια φορά να μας βοηθήσετε όλοι εσείς που σταθήκατε δίπλα μας αυτά τα χρόνια, που μας υποστηρίξατε σε δύσκολες ώρες, που βάλατε στις οικογένειες σας τα αγαπημένα μας πλάσματα και τα αναδείξατε σε λαμπερά αστέρια και χαρισματικά κατοικίδια, σε εσάς που πάντα θα είστε οι δικοί μας άνθρωποι !
Σας ευχαριστούμε πολύ