Κυριακή 4 Ιουλίου από 8.00-14.00 η δράση “Χωρίς μεσάζοντες” στον πεζόδρομο του Άλσους

6

Προβολή άρθρου

Την Κυριακή, 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, θα πραγματοποιηθεί η 51η δράση της Αλληλέγγυας Δράσης Καταναλωτών, (Χωρίς Μεσάζοντες), στον πεζόδρομο του Άλσους, από τις 8.00 πμ-14:00μμ.

Με διαφορετική ανάπτυξη των πάγκων (απόσταση 5μ. μεταξύ τους),αλλά με ίδια ποιοτικά προιόντα απ’όλη την Ελλάδα, εποχιακά, παραδοσιακά, βιολογικά αλλά και συμβατικά με μυρωδιές Ανατολής. Κάθε επισκέπτης μπορεί να αποκτήσει τα προιόντα επιλογής του, χωρίς να χρειάζεται να τα παραγγείλει εκ των προτέρων.

Κατά την διάρκεια της δράσης συγκεντρώνονται όλα τα προιόντα τα οποία απλοί πολίτες αλλά και οι παραγωγοί  προσφέρουν, (αντί ενοικίου του χώρου που καταλαμβάνουν), για την ενίσχυση  των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του φαρμακείου.

Το Δ.Σ. της Α.Δ.Κ., σε συνεργασία με τους παραγωγούς και σύμφωνα με τις Κυβερνητικές αποφάσεις, θα λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης για τη διασφάλιση της υγείας, των επισκεπτών – καταναλωτών, των παραγωγών και των μελών του συλλόγου που είναι υπεύθυνα για την λειτουργία της αγοράς.

Για αυτό: ***Καλούνται όλοι ανεξαίρετα να φορούν μάσκες και αν είναι εφικτό διπλές.

                  ***Γάντια μιας χρήσης για τους παραγωγούς.

                  ***Τήρηση της απόστασης ασφαλείας των 5μ μεταξύ των πάγκων και 1.5μ  μεταξύ των ατόμων που κάθονται ή κινούνται σε όλο το χώρο της δράσης.

                  ***Αντισηπτικό- απολυμαντικό, για την αποφυγή μετάδοσης του επικίνδυνου ιού

 

Σας ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ και παράλληλα, σας ευχόμαστε να περάσετε ένα ήρεμο, όμορφο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, με ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ… Όπως κάθε χρόνο η δράση του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!

Θα είμαστε και πάλι μαζί, την ΚΥΡΙΑΚΗ  5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2021.

ΚΑΛΗ  ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!  Να είμαστε ΟΛΟΙ παρόντες και ΥΓΙΕΙΣ για να συνεχίσουμε την προσπάθεια που εδώ και 5 χρόνια μαζί ξεκινήσαμε…!!!

                                                      ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                                         Της  Αλληλέγγυας  Δράσης   Καταναλωτών Ν. Φ.