Ακόμη και τα ΙΚΕΑ… τρολάρουν την ΕΛ.ΑΣ. για τον Πικάσο

οι πίνακες είχαν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένο σημείο ώστε να πάρουν τα σχετικά πλάνα φωτορεπόρτερ και οπερατέρ, το «Γυναικείο Πρόσωπο»… έπεσε στο έδαφος. Απτόητος ο υπάλληλος του ΠΡΟ.ΠΟ έσκυψε, έπιασε με τα χέρια του το πολύτιμο έργο τέχνης και το τοποθέτησε στη θέση του σα να μην τρέχει τίποτα. Οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου

6

Τροφή για ποικίλα σχόλια και ξεκαρδιστικές ατάκες έδωσαν τα όσα απίστευτα συνέβησαν στην «πανηγυρική» συνέντευξη Τύπου Χρυσοχοΐδη-Μεδνώνη με αφορμή την ανεύρεση των εμβληματικών έργων τέχνης που είχαν κλαπεί από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012.

Οι σκηνές με τον πίνακα του Πικάσο να… πέφτει στο πάτωμα και στη συνέχεια ο υπάλληλος να τον πιάνει με τα χέρια, αλλά και εν γένει η προχειρότητα με την οποία στήθηκε το επικοινωνιακό σόου χωρίς να προστατευθούν τα σημαντικά έργα τέχνης, έφεραν ένα μεγάλο πάρτι στα social media.

Ωστόσο την ΕΛ.ΑΣ. και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τρόλαρε ακόμη και το κατάστημα επίπλων ΙΚΕΑ ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Facebook ένα… ράφι στήριξης ως πρόταση προς την κυβέρνηση για προστασία του πίνακα του Πικάσο.

Την ανάρτηση συμπληρώνουν τα hashtag #picasso και #oops