Φινάλε με επιτυχία στο τουρνουά «Γιώργος Αποστολάκης» της ΦΕΑ

8

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Ιουνίου το τουρνουά 3on3, που διοργάνωσε η ΦΕΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με την ονομασία «Γιώργος Αποστολάκης», στη μνήμη του τέως δημάρχου του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας.

Η αφόρητη ζέστη που επικράτησε και τις δύο ημέρες δεν επηρέασε τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες που πήραν μέρος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, ούτε και τους ανθρώπους της ΦΕΑ που αποδείχτηκαν άριστοι οικοδεσπότες.

Η χαρά των παιδιών που επέστρεψαν στην κανονικότητά τους και σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά ήταν διάχυτη, μιας και η αγάπη για τα σπορ ενώνει, όπως και η κοινή προσπάθεια για να αναδειχθούν τα ιδεώδη του αθλητισμού.

Στη διάρκεια της 2ης ημέρας του τουρνουά διεξήχθησαν οι νοκ άουτ φάσεις και οι τελικοί, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι απονομές και οι βραβεύσεις με την «παραδοσιακή» κούπα.

Πριν από την έναρξη των αγώνων, πραγματοποιήθηκαν αγώνες επίδειξης από τα μικρά τμήματα της ΦΕΑ, που καταχειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους, ενώ στο τέλος πήραν το αναμνηστικό τους μετάλλιο ως επιβράβευση για τη συμμετοχή τους.

Σημειώνεται ότι τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της διασποράς του κορονοϊού με την παρουσία γιατρού στο γήπεδο.

 «Η μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και στους γονείς που ωθούν τα παιδιά στον αθλητισμό και τους εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία πάνω από όλα! », σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος.