Μετά την άρνηση συνέντευξης στη εφημερίδα μας τώρα διάλογος με γραπτές ερωτήσεις από Γ. Βούρο

39

Λίγες μέρες μετά την άρνηση της Διοίκησης του Δήμου να απαντήσει σε συγκεκριμένες  ερωτήσεις της έντυπης έκδοσης της «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ», όπως παρουσιάσαμε με εκτενές ρεπορτάζ στο φύλλο του Ιουνίου, ο Δήμος για να καλύψει προφανώς την αρνητική εντύπωση που δημιουργήθηκε για την μη  επικοινωνία με τον τοπικό τύπο,  ανακοίνωσε ότι ο Δήμαρχος και τα στελέχη καλούν σε διάλογο Live streaming με γραπτές όμως ερωτήσεις, αποφεύγοντας την υποβολή δια ζώσεις αυτών και κατά συνέπεια και το διάλογο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Την Τρίτη 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση των συμπολιτών μας για όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δήμου μας.

Από τις 5 έως τις 7μ.μ. όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή (live streaming) ενημέρωση/συζήτηση μέσω του επίσημου καναλιού του Δήμου στο youtube (δείτε σχετικά εδώ).

Παράλληλα θα μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση υποβάλλοντας τα ερωτήματά τους για τα θέματα που θα αναπτύξουν τόσο ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος όσο και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνοντας το μήνυμά τους στο graf.dim.nfnx@gmail.com

   Από το γραφείο Τύπου