Δυναμικό όχι στις επιλογές Βούρου

5

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες φορέων αλλά και συμπολιτών κατά της πολιτικής του Γ.Bούρου αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού με λάμπες τύπου LED, που έλαβαν μέρος στην συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Στη συγκέντρωση έλαβαν μέρος οι δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης και ομιλίες έκαναν οι Άρης Βασιλόπουλος, Παντελής Γρετζελιας, Χάρης Τομπούλογλου, Νίκος Σερετάκης αλλά και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γ. Ουσταμπασίδης.

Εκτός από τους συνδικαλιστικούς φορείς συμμετείχαν και συλλογικότητες της πόλης, στην εκδήλωση μίλησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Θ.Παφίλης και χαιρετισμό έκανε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ–Π.Σ.

Το βασικό αίτημα ήταν να ισχύσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία προέβλεπε την παύση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάθεση του έργου του εκσυγχρονισμού του δημοτικού φωτισμού σε ιδιώτη λόγω αυξημένου προϋπολογιστικού κόστους αλλά και της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού  του Δήμου. Την απόφαση αυτή επιχειρεί να ανατρέψει η διοίκηση Βούρου μέσω της Οικονομικής Επιτροπής.