Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών

3

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά την ομολογία του 32χρονου. Οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη κατάσταση και κακοποίηση ζώου.

Επίσης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα εξής πλημμελήματα: ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις αρχές.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής λόγω της ιδιότητάς του (πιλότος) και της οικονομικής του επιφάνειας. Ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων εξαιτίας: του τρόπου που σκότωσε την Καρολάιν και γιατί παραπλάνησε τις αρχές με ψευδή στοιχεία που δείχνουν ότι δεν έχει αναστολές. 

► Δικηγόρος του 32χρονου πιλότου είναι ο Βασίλης Σπύρου που έκανε γνωστό πως πελάτης του θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του.

► Ο γυναικοκτόνος θα περάσει εντός της ημέρας το κατώφλι του εισαγγελέα. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την επόμενη Τρίτη, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του.